Sportpartner.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Sport

Perioada de comisionare

30 zile

Sportpartner.ro este un site de articole si accesorii fitness creat special pentru a veni in ajutorul celor ce doresc sa faca miscare chiar acasa. Pe site-ul nostru puteti gasi benzi de alergare,benzi de alergat magnetice,benzi de alergare mecanice,biciclete magnetice,biciclete eliptice,steppere,aparate multifunctionale,gantere,bare,discuri si nu in ultimul rand accesorii. Pe langa produsele de fitness veti mai putea gasi pe site-ul nostru role,biciclete, darts, mingi, articole tenis de masa, piscine, articole si accesorii inot si articole camping.

 

Sportpartner.ro se adresează mai ales iubitorilor de fitness, pe care îi așteaptă cu cea mai bună selecție de produse: peste 50 de aparate, atât pentru antrenamente acasă, cât și pentru uz profesional. Produsele vin de la mărci de top în domeniu și acoperă toate categoriile de preț, de la standard până la premium.Branduri precum Tunturi, cea mai apreciată marcă de fitness europeană, Body Sculpture, brand de renume mondial sau Bremshey vor fi prezente cu numeroase articole în oferta Sportpartner.ro. În plus, clienții vor descoperi în magazin produsele Sport Vision, marcă proprie Sportpartner.ro, dezvoltată special pentru cerințele pieței locale, înscrisă în segmentul de preț mediu/premium.

 

Afiliatilor nostri le oferim un procent de 7% din vanzari cu o perioada de recurenta de 30 zile. 

Pentru a atrage cat mai multi clienti noi si pentru a-i fideliza pe cei vechi in fiecare zi avem promotii cu reduceri la anumite marci prezente in magazinul nostru.