FashionDays.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Fashion

Perioada de comisionare

10 zile

Promoveaza Fashion Days si vei castiga mai multe comisioane!

De peste 8 ani, Fashion Days este destinatia ce ofera experiente nelimitate de fashion celor peste 700.000 de clienti din Romania, Bulgaria si Ungaria. Sute de mii de produse de la o varietate de branduri precum United Colors of Benetton, Guess, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Desigual, Zee Lane, Diesel, Calvin Klein, Nike, Esprit, Love Moschino, Next, Mango, Napapijri, Sport Max, Fossil, Max&Cose etc. se regasesc zilnic in shop si le poti promova prin intermediul canalelor tale. In fiecare sezon clientii se bucura de colectii noi pentru femei, barbati si copii, dar si de cele mai noi produse de pe piata.

Iata de ce sa alegi Fashion Days:

  • ne mandrim cu peste 700.000 de clienti activi in Romania, Bulgaria si Ungaria ce plaseaza comenzi chiar de cateva ori pe saptamana
  • organizam in mod recurent campanii de reduceri ce pot ajunge pana la -80%
  • introducem constant ultimele colectii si trenduri
  • adaugam noi produse in shop in fiecare saptamana.

Asadar, fie ca alegi sa promovezi brandurile din portofoliu sau doar afisezi bannerele noastre, ambele variante iti aduc un comision de 5%. Plata se face lunar, in acord cu regulamentul ProfitShare. Perioada de recurenta a linkurilor de afiliere Fashion Days este de 10 zile calendaristice. Indiferent de cum alegi sa ne promovezi, noi te vom rasplati cu bonusuri de performanta si premii!