Flip.ro - Affiliate program

Inactive advertiser in Profitshare

Category Advertiser:

IT&C

Charging period

30 days

Commissions offered

1.50% (min. 20 lei)

Lead Commissions:

30 lei

Devino partenerul nostru!

Din 2019 transformam modul in care oamenii vand si cumpara telefoane reconditionate pe internet si dorim ca tu sa iei parte, alaturi de noi, la povestea Flip.

Cine este Flip.ro?

Platforma Flip.ro este primul marketplace de telefoane reconditionate din Romania si apare ca o alternativă simplă, sigură și digitală de comercializare a smartphone-urilor, ce oferă avantaje atât vânzătorilor, cât și cumpărătorilor.

 

Totul în doar trei pași simpli:

1) Intri pe Flip.ro și afli instant cât valorează telefonul pe care îl vinzi

2) Chemi curierul sau lași personal telefonul la unul dintre cele 22 de puncte de drop off din București si din țară

3) Alegi metoda prin care îți dorești să primești banii după vânzare, iar noi ne ocupăm de restul

Acceptăm și telefoane defecte, pe care le reparăm, iar costul reparației se scade din prețul pe care îl primești după vânzare. Pe Flip poți vinde telefoane nu mai vechi de 4-5 ani și doar din gama Apple, Samsung și Huawei, iar suma pe care o obții din vânzare este similară cu cea obținută pe un site de anunturi.

Telefoanele vandute prin Flip sunt verificate de tehnicieni experti in cadrul unui proces de verificare de 30+ puncte. Ulterior, telefonul este fotografiat și ambalat corespunzător, iar toate datele vor fi urcate în catalogul de produse al Flip.ro. 

 

Iata de ce sa alegi Flip.ro ca partener:

  • Recompensam cei mai performanti afiliati cu posibilitatea unor comisioane preferentiale;

  • Din momentul lansării și până în prezent, peste 100.000 de clienți au apelat la Flip.ro pentru a vinde sau a cumpăra un telefon la prețuri mai mult decât tentante;

  • Față de primul semestru din 2021, am înregistrat o triplare a cifrei de afaceri în primul semestru al lui 2022, ceea ce arata un interes din ce in ce mai crescut al consumatorilor romani pentru produsele noastre;

  • Oferim consumatorilor preturi cu pana la 40% mai mici si o garantie de 12 luni.

Cum pot colabora cu Flip.ro?

Suntem in cautare de afiliati care sa ne aduca Leaduri care sa isi trimita telefonul la vanzare catre Flip & consumatori care sa cumpere de pe site-ul nostru telefoane CA NOI, reconditionate.

1 Lead = 1 client vanzator care isi trimite telefonul la vanzare prin Flip. Telefonul trebuie sa ajunga in posesia noastra pentru a fi verificat in centrul nostru tehnic. Nu este suficient ca un utilizator sa plaseze o comanda in care spune ca isi va vinde telefonul prin noi.

Procesul de vanzare este urmatorul: userul completeaza formularul -> trimite telefonul gratuit prin curier (curierul vine automat dupa ce plaseaza comanda pe site, clientul trebuie doar sa ambaleze telefonul) -> ajunge telefonul la noi si il verificam

1 Comanda de cumparare = 1 comanda finalizata (platita si livrata)