eMobili.ro - Affiliate program

Category Advertiser:

Casa & Decoratiuni

Charging period

60 days

In cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare iti ofertim bani pentru promovarea online a produselor noastre! Fiecare vanzare realizata de tine va fi recompensata printr-un comision.

Avem o oferta de peste 250 de produse – piese de mobilier, care pot acoperi printre cele mai exigente gusturi ale pasionatilor de frumos (exemplu: masute de toaleta/machiaj, noptiere, comode, scaunele, seturi dormitor, living etc.).

eMobili.ro se adreseaza in special femeilor care viseaza sa isi creeze un coltisor al lor, intim si delicat, dar si barbatilor sau membrilor familiei care vor sa faca un cadou inedit si in mod sigur apreciat sufletelor de sex feminin, pe care le iubesc.

Suntem specializati pe masute de toaleta dar, totodata – suntem in continua expansiune pe partea de mobila de dormitor, living, mai nou si bucatarie – si dorim in perioada urmatoare sa acoperim tot ce tine de frumos, estetic in mobilierul comercializat online in Romania.

Trebuie sa mai stii ca media valorilor unei comenzi la noi pe site depaseste 1000 RON. Asta inseamna in medie, mai mult de 50 RON pe vanzare, pentru tine – ca afiliat. Poti lua in considerare si faptul ca noi iti platim comisionul  chiar si pe transport, el fiind inclus in pretul tuturor produselor de pe site. Poti pe de alta parte sa primesti 650 RON pentru o singura vanzare, daca de exemplu ajuti la finalizarea unei comenzi ce consta intr-un set de mobilier de dormitor cu valoarea de 13000 RON.

Fii sigur ca vom veni cu cele mai interesante campanii si promotii, special create pentru a atrage un numar mare de cumparatori. Nu ai nevoie de experienta sau cunostinte de programare pentru a promova online, noi iti vom pune la dispozitie instrumente de promovare unice, originale si atragatoare, dar si o oferta cu preturi competitive.

Ai multiple posibilitati de a promova produsele eMobili.ro pentru a castiga bani:

  • intr-unul sau mai multe website-uri pe care le detii;
  • in forumuri;
  • in retelele sociale;
  • in campanii platite (Pay Per Click).

Ca si instrumente de promovare ai de ales intre:

  • link-uri de afiliere;
  • widget-uri de produse;
  • pool de campanii (o zona de bannere in format standard care se afiseaza in rotatie);
  • slider de produse.

Un simplu banner afisat pe site-ul tau iti va creste, fara indoiala, veniturile. Iar partea buna este ca plata se face lunar, conform regulamentului Profitshare.ro.