Conectoo.com - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Servicii

Perioada de comisionare

30 zile

Conectoo ofera o solutie completa de email marketing care se adreseaza atat clientilor ce expediaza volume mari de informatii, cat si celor care sunt la început de drum. Platforma dispune de toate functionalitatile necesare derularii campaniilor de email marketing, utilizand o interfata usor de folosit.

Aboanamentele Conectoo sunt calculate in functie de numarul de abonati unici importati in platforma. Abonamentele incep cu cel gratuit, pentru conturi pana la 2000 de abonati unici si continua pana la maxim 100.000 abonati unici, peste acest prag preturile fiind negociabile.

Crearea unui cont in Conectoo este gratuita, fara solicitarea de informatii bancare.

Avantajele de a fi afiliat Conectoo:

  • Toti clientii nostri vin din mediul online, produsul fiind 100% online. Astfel, numarul de telefon este afisat numai pentru a oferi suport clientilor actuali sau pentru a indruma potentialii clienti in alegerea pachetului optim.
  • Beneficiezi de un sistem simplu de acordare a comisionului - 5 lei pentru fiecare lead eligibil inregistrat (conform Termenilor si Conditiilor)
  • Pana la sfarsitul anului poti beneficia de comision recurent timp de 12 luni, in valoare de 15 % din valoarea abonamentului daca lead-ul adus devine client platitor
  • Valoarea medie a abonamentelor inregistrate in 2017 este de 585 LEI

Tot ce ai de facut este sa directionezi vizitatorii catre pagina: https://www.conectoo.ro unde acestia sa creeze un cont gratuit pe care sa il utilizeze in vederea transmiterii campaniilor de email marketing.

Pentru ca un lead sa poata fi considerat eligibil, acesta trebuie sa se inregistreze cu date reale si sa trimita o campanie de email marketing catre cel putin 500 abonati in primele 30 zile de la inregistrare.

Un simplu banner afisat pe site-ul tau iti va creste, fara indoiala, veniturile. Iar partea buna este ca plata se face rapid, conform setarilor tale din contul Profitshare.ro.

Pentru sugestii sau acordul de a folosi materiale ce nu se regasesc in platforma de afiliere Profitshare, ne puteti scrie pe adresa afiliere@conectoo.ro