Sangado.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Ingrijire Personala & Cosmetice

Perioada de comisionare

60 zile

Comercializăm marca proprie de parfumuri (SANGADO.ro) pe care le oferim și in UK (sangado.co.uk precum și pe amazon.co.uk), Spania (amazon.es) și in Bulgaria (sangado.bg). După un an de activitate ne bucurăm de o dezvoltare dinamica și la un interes în creștere din partea clienților.  

Gama noastră de parfumuri a fost creată de perfumeur-créateur Daniel Sangado. Oferim parfum select la prețul unui parfum de masă.

Cei mai importanți factori care contribuie la calitatea unui parfum sunt esența folosită și concentrația ei.

Utilizăm esențe concentrate franțuzești de la firme consacrate precum Elixens, Charabot și Jean Niel. Variantele sunt PARFUM pentru ea și APĂ DE PARFUM pentru el, ambele cu esențe de concentrație ridicata. Parfumurile noastre au persistență de până la 12 ore.

Până la 70% din prețul unui parfum premium constă în publicitate, distribuție și alte costuri.

Oferim parfumurile noastre direct consumatorului și modelul nostru on-line ne permite să oferim economii substanțiale pe care le transmitem sub forma prețurilor mici. Comercializăm 50 ml parfum/apă de parfum cu 59 lei.

Aromele sunt prezentate pe categorii – florale, fructate, orientale, etc. Pe primul loc în vânzările noastre sunt parfumurile din colecția florala – precum lăcrămioară, lilac, iasomie, gardenie, etc. Oferim și testere pentru toate parfumurile.

Sangado.ro statistici pe scurt (nov. 2015, dec. 2015, ian. 2016):

Data lansării magazinului: 24.09.2015

 • Rata de conversie: 2.5%
 • Preț mediu/comanda: 89 lei
 • Preț mediu/parfum: 59 lei
 • % clienți care au efectuat cumpăraturi de mai multe ori: 32%

Părerile clienților, le puteți găsi aici: - http://sangado.ro/content/10-customer-reviews, https://www.facebook.com/sangado.ro/

AVANTAJE CLIENTI

Sangado.ro este singura sursă de a achiziționa parfumuri marca SANGADO in Romania. De menționat că în ultimii  4 ani în România s-au comercializat peste 60,000 de parfumuri SANAGADO, (prin site-ul nostru și prin alți retaileri, însa din sep. 2015 exclusiv prin sangado.ro).

Beneficiile pentru client sunt:

 1. Raport calitate-preț excelent – 59 lei pentru 50 ml parfum/eau de parfum,
 2. Livrare gratuită prin curier sau postă la alegerea clientului,
 3. Oferte atractive. In momentul de fată clientul primește cristal Swarovski® cu fiecare parfum cumpărat. Există și 20 de variante reduse cu până la 25%. In curând se va lansa modul prin care clientul va putea alege din meniu cadou gratuit la cumparare unui parfum.

Cu fiecare parfum comandat clientul primește si 2 testere precum și pagina parfumata cu 8 arome (cele de top).

TARGET

Comercializand bunuri de larg consum ne adresăm publicului larg: femei, precum și bărbați 18-65 ani, venituri medii și submedii, orașe precum și mediul rural.

COMISION SI PERIOADA DE RECURENTA 

Comision de 15% din vanzari, 2 luni perioada de recurenta

BENEFICII PENTRU AFILIATI

Dorim să construim împreună o afacere prosperă și vă garantăm seriozitate in ce priveste procesarea comenzilor și acordarea comisioanelor. Relația noastră se bazează pe promptitudine, descidere, corectitudine și respect. Echipa noastră este tânără, dinamică și înțelegem perfect că avem un interes comun – creșterea vânzărilor și construirea unei parteneriat pe termen lung. Avem produs de calitate apreciat de cliențti care ne ajută să creștem sustenabil și să maximalizăm rezultatul eforturilor comune.

Peste 90% dintre comenzi sunt expediate prin curier și sunt rambursate și confirmate în sistemul nostru în maximum 3 săptămâni. Comenzile expediate cu Poșta Română sunt rambursate și confirmate în maximum 4 săptămâni.

Sangado.ro statistici pe scurt (nov.2015, dec. 2015, ian. 2016):

 • Rata de conversie: 2.5%
 • Preț mediu/comanda: 89 lei
 • Comenzi telefonice/chat % din total: 2.1%
 • Comenzi anulate % din total: 0.5%
 • Comenzi retur % din total: 1.8%

Vă impunem o singura restrictie - vă rugăm să nu licitati pentru cuvântul cheie “sangado” in Google Adwords Search Network. Mulțumim pentru înțelegere.