Dalisticq-shop.com - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Ingrijire Personala & Cosmetice

Perioada de comisionare

30 zile

Produse inovative cu aur si argint pentru periaj dentar natural - mai accesibile ca oricand, prin Dalisticq-Shop.com

Ne bucuram sa ne putem sustine reciproc in demersul de a avea o viata sanatoasa si de promova acest lucru si celor din jur. Inscrie-te in programul de afiliere Dalisticq-Shop.com! Fii alaturi de noi si povesteste prietenilor tai despre cum se pot bucura de zambete perfecte, de dinti albi si sanatosi si de respiratie proaspata cu periutele de dinti Nano-b cu aur sau argint si cu pasta de dinti naturala pentru toata familia sau periutele de dinti pentru bebelusi si copii NovaCare.

Periutele de dinti Nano-b au trecut testul timpului. Sunt prezente in Romania din 2015 si au din ce in ce mai multi fani. Dalisticq-Shop.com este magazinul nostru online de retail prin care produsele ajung in toate colturile tarii. Noi importam si distribuim produsele in Romania prin magazine naturiste, farmacii sau cabinete stomatologice.

Sa fim online este noul mod de a fi. Ne place sa facem cumparaturi online, sa ne informam inaintea unei decizii din mediul online, sa dam follow persoanelor publice cu care avem ceva in comun si sa ne bucuram de experientele si sfaturile lor oferite online. Ne place online, prin urmare magazinul nostru Dalisticq-Shop.com este pregatit pentru experiente excelente de shopping online cu un customer service si servicii de livrare de 5 stele.

Faptele bune sunt castigatoare! Recunoaste: cand gasesti online un produs nou, inovativ, util, iti este la indemana sa il „imparti” rapid cu persoanele la care tii, tocmai pentru ca stii ca ar avea nevoie de acel lucru, de acea informatie!

Timpul tau in care comunici in online despre solutiile inovative pentru igiena orala care se regasesc pe platforma Dalisticq-Shop.com este rasplatit prin intermediul retelei Profitshare prin comisioane de 8% din valoarea fara TVA a produselor.

Ai multiple posibilitati de a promova produsele Dalisticq-Shop.com pentru a castiga bani, cu plata lunara conform conditiilor Profitshare:
• pe websiteul sau website-uri pe care le detii;
• in retelele sociale, inclusiv in grupurile pe care le moderezi sau prin inclusiv publicitate pe retelele sociale;
• prin campanii platite (Pay Per Click)
• in newsletterul adresat comunitatii tale.
Pentru campaniile Google AdWords si Facebook Ads nu permitem brand bidding pe denumirile Nano-b, NovaCare, Dalisticq Shop si alte derivate ale numelor.

Devino afiliat Dalisticq-Shop.com prin reteaua Profitshare si recomanda produsele noastre pentru a castiga bani din vanzarile pe care le aduci. Generozitatea de a impartasi informatiile utile ne ajuta sa avem toti o viata mai buna!