Kalapod.net - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Fashion

Perioada de comisionare

30 zile

Promoveaza Kalapod si vei castiga mai multe comisioane!

De 10 ani pe piață, Kalapod comericializează încălțăminte de damă, bărbați și copii, fiind locul potrivit pentru a-ți găsi încălțămintea dorită! Un brand romanesc multinational, present în mai multe țări: Romania, Bulgaria, Ungaria și Grecia. Indiferent de vârstă și de gusturi, de cerințe șau de ocazie, gama diversificată permite oricărui client care accesează site-ul să găsească ceva perfect de încălțat. KALAPOD este Importator DIRECT de la Producator, garantand astfel cel mai bun pret, la cea mai buna calitate. Produsele sunt fabricate in Uniunea Europeana (Germania, Ungaria, Franta, Spania etc). De la pantofi de damă, pantofi sport, mocasini, balerini, ghete, botine, cizme, tocuri sau platforme, fie că-ți dorești ceva sport, elegant sau casual, pe Kalapod găsești. Femeie, barbat sau copil, nu contează, Kalapod este paradisul în cee ace privește încălțămintea! De asemenea, avem o gamă vastă de accesorii pentru fiecare sezon, iar prețurile sunt accesibile!

Regulament de utilizare program de afiliere KALAPOD
Cum puteti promova produsele KALAPOD?
 - prin Campanii de Promovare: Facebook Ads si Google Adwords (cu limitarile de mai jos*)
 - pe retelele de socializare (Facebook, Twitter, Instagram, etc.);
 - prin intermediul site-urilor sau a blogurilor personale; *Pentru campaniile de Google AdWords nu este permisa licitarea sau utilizarea in ad-uri a cuvintelor cheie de brand KALAPOD, sau alte forme ale cuvantului KALAPOD. In schimb se poate folosi numele KALAPOD in textele de promovare.

Cum puteti utiliza link, bannere si feed de produse KALAPOD?
- nu acceptam link-uri de afiliere plasate pe site-uri sau canale de promovare care pot crea confuzie asupra paginii de destinatie sau a informatiilor prezentate in pagina de destinatie;
Alte reguli
- KALAPOD isi rezerva dreptul de a impune conditii suplimentare in anumite situatii, evenimente sau perioade, cu instintare in prealabil.
 - KALAPOD isi rezerva dreptul de a impune conditii suplimentare in ceea ce priveste activitatea afiliatilor inscrisi in programul KALAPOD pe durata unor evenimente speciale de cumparaturi. In acest sens, in anumite perioade , pot fi aplicate sau modificate grillele de comisionare sau a perioadei de cookie life, cu instintare in prealabil.
 - KALAPOD isi rezerva dreptul de a anula colaborarea in cazul in care afiliatul nu respecta Termenii si Conditii..