Nichiduta.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Copii si Jucarii

Perioada de comisionare

60 zile

Devino partenerul magazinului Nichiduta.ro si incepe sa castigi alaturi de noi!

Totul se intampla in cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare, unde iti ofertim bani pentru promovarea online a produselor noastre.

Cum si cat castigi promovand Nichiduta.ro

  • comisioanele standard oferite: 5%;
  • tip conversie: vanzarea produselor din site-ul www.nichiduta.ro;
  • perioada de recurenta a cookie-urilor: 30 de zile.

Nichiduta.ro se adreseaza copiilor si parintilor de toate varstele, oferidu-le o gama completa de produse la cele mai bune preturi, fara a mai pierde timp in magazinele de specialitate.

Alcatuit dintr-o echipa tanara si ambitioasa, Nichiduta.ro a fost lansat 2009, reusind sa se afirme foarte repede in mediul online si chiar sa ocupe un loc decisiv in topul comerciantilor din domeniu.
Lansati pe o piata deja existenta am reusit sa obtinem o crestere rapida datorita gamei complete de produse si a campaniilor dezvoltate de echipa Nichiduta.ro, dar mai ales a clientilor care ne-au acordat increderea lor.
Am dezvoltat si extins permanent gama de produse, oferind o mare varietate de articole pentru copii: de la articole si accesorii pentru bebelusi, scaune de masa, patuturi pana la carucioare, balansoare, triciclete, produse de igiena si sanatate sau jucarii.

Inscrie-te ca afiliat Profitshare, apoi foloseste instrumentele de promovare din cont pentru a promova Nichiduta.ro si a castiga bani online.