Mamaboutique.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Copii si Jucarii

Perioada de comisionare

30 zile

Câștigi bani online și faci mamele fericite în același timp!

 

Ne bucurăm dacă te alături în misiunea de a satisface nevoile prospeților părinți și de a-i ajuta să aibă acces la cele mai smart și de calitate produse de maternitate și puericultură.

 

De 10 ani de zile creăm o comunitate de părinți mulțumiți de calitatea produselor noastre și review-urile despre promtitudinea serviciilor Mama Boutique vorbesc de la sine. Reputația noastră te va ajuta și pe tine să ai rezultate remarcabile prin intermediul rețelei Profitshare.

 

Valoarea comisioanelor oferite va crește direct proporțional cu vânzările realizate de tine. Coșul mediu de cumpărături este 350 Ron.

 

Mama Boutique îți pune la dispoziție instrumente de promovare variate și te asigură de promptitudinea și stocul asigurat al produselor noastre.

 

Produsele noastre se bazează foarte mult pe utilitate pe termen lung și eficacitate maximă, selecția acestora fiind făcută numai în urma experiențelor noastre personale. Ne concentrăm pe siguranța bebelușilor și copiilor și pe ajutorul oferit părinților, care de cele mai multe ori este de neprețuit în perioada maternității și după naștere.

 

Target - femei și barbati, 25-50 ani, venituri medii spre mari, stil de viață activ. 

 

Livrare Rapida din stoc – livrarea produselor se realizează în 24h.

Mama Boutique iti poate pune la dispozitie conținut video, foto, bannere, descrieri si informații legate de produsele noastre pentru a putea promova cu ușurință produsele noastre.  

Poti promova Mama Boutique pe website-ul sau blogul tău sau pe rețelele sociale.

Cele mai căutate categori de produse de pe site-ul nostru sunt:

  • Rochii de gravide
  • Accesorii de alăptare
  • Protecții de pat (cele individuale sunt cele mai sigure de pe piață)
  • Camera Copilului
  • Coșuri pentru bebeluși
  • Paturi pentru copii
  • Colecția WoW de cadouri pentru toată familia
  • Scaune multifuncționale