Binoclu-copii.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Copii si Jucarii

Perioada de comisionare

45 zile

Afiliaza-te si castiga bani online impreuna cu binoclu-copii.ro!

An de an imbunatatim calitatea serviciilor noastre. Focusul este sa livram clientilor nostri cele mai bune produse si servicii. Daca ai cumparat deja unul dintre produsele noastre, esti familiarizat cu ceea ce oferim. Daca nu, probabil ti-ai dat seama deja de produsele pe care le comercializam: binocluri pentru copii, jucarii de exterior menite sa creeze copiilor experiente diferite de experientele clasice oferite de jocurile pe calculator, de tablete, de smartphone-uri sau alte gadgeturi. Acum ai oportunitatea sa fii mai mult decat clientul nostru, sa faci inca un pas si sa devii partenerul nostru. Contribui astfel la dezvoltarea abilitatilor observationale ale copiilor si la dezvoltarea lor armonioasa prin petrecerea timpului liber in aer curat (iesiri in natura, vizita la Zoo, la pescuit sau in explorarea cerului plin de stele). Devino afiliat binoclu-copii.ro prin reteaua Profitshare si recomanda produsele noastre pentru a castiga bani din vanzarile pe care le generezi!

Avem experienta de peste cinci ani in online, dar suntem inca la inceput cu programul de afiliere. Comercializam binocluri pentru copii realizate doar din materiale PREMIUM si, de aceea, avem posibilitatea sa oferim GARANTIE PE VIATA la orice defect care este legat de procesul de fabricatie. De la lansare si pana acum am avut 3 sau 4 produse cu defect de fabricatie, ceea ce ne confera un atu important: calitatea produsului. Dorim sa devenim un aliat puternic al tau ca afiliat si, impreuna, sa inregistram performante de top.

Prin intermediul retelei Profitshare iti punem la dispozitie instrumente de promovare eficiente si variate. Eficiente – pentru ca iti maximizeaza sansele de castig de fiecare data cand le folosesti. Variate – pentru ca tu ai libertatea de a aplica pana si cele mai complexe strategii de promovare.

Pe langa instrumentele de promovare, website-ul binoclu-copii.ro este in permanenta optimizat pentru achizitia de clienti si comenzi. Fiecare comanda pe care o trimiti din promovare este valorificata pe deplin in cadrul binoclu-copii.ro si iti aduce, ca urmare a vanzarii, comisioane de 15%.

Diversitatea gamei de culori pentru produse (roșu, verde, alb, roz, negru, mov, galben, albastru, gri, maro sau portocaliu), stocurile adecvate si serviciile de calitate si intotdeauna prompte sunt promisiunile noastre pentru tine si sunt asigurate de programul nostru de afiliere.

Ca afiliat binoclu-copii.ro iti garantam:

  • produse de calitate cu garantie pe viata, disponibile intr-o gama variata de culori;
  • bannere actuale pentru o promovare eficienta;
  • comisioane si bonusuri de performanta interesante;
  • procesarea cat mai rapida a comisioanelor obtinute;
  • plata in siguranta, direct in contul tau bancar a tuturor castigurilor acumulate.

Dorim sa strangem in jurul nostru cei mai buni afiliati la nivel national. E momentul sa incepi si tu afilierea binoclu-copii.ro, de oriunde te afli si sa castigam impreuna bani in online. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa fii inscris in reteaua Profitshare si sa incepi integrarea instrumentelor de promovare. Succes!