Fornello.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Casa & Decoratiuni

Perioada de comisionare

60 zile

In anul 1991 a fost infiintata firma Conbeta SRL.

Inca de la inceput ne-am dorit sa comercializam produse si servicii de cea mai inalta calitate in domeniul constructiilor, instalatiilor termice si sanitare, permanent suntem orientati catre client si nevoile clientului, factori-cheie in procesul de dezvoltare a companiei.

Prin intermediul magazinului online www.Fornello.ro, al magazinelor si Showroom-urilor Fornello ne-am propus sa ajungem la client oriunde acesta s-ar afla.

Dispunem de flota proprie de transport si colaboram cu cele mai mari firme de curierat, astfel putem livra produsele comandate de catre clienti, oriunde in tara.

Suntem unici importatori pentru multe din produsele pe care le comercializam astfel ca la noi, vei gasi o gama variata de produse din categoriile: Centrale, Sobe, Termoseminee, Calorifere, Tevi si Fitinguri, Panouri Solare si Boilere,.

Suntem orientati spre nou, avem o gama diversa de produse, aducem in permanenta produse noi si dispunem de stoc propriu permanent in depozitele noastre, astfel indiferente de cantitate putem onora comenzile intr-un timp cate mai scurt.

Avantaje pentru afiliatii Fornello.ro

In cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare te recompensam pentru promovarea online a produselor noastre! Fiecare vanzare isi va aduce un comision generos si te va motiva sa promovezi permanent produsele fornello.

Unici importatori in Romania, stoc propriu permanent, perioada de livrare a produselor se efectueaza intr-un timp cat mai scurt.

Fornello.ro este deschis oricarui client persoana fizica sau juridica si ofera un portofoliu bogat de produse la preturi atractive

Proces rapid de verificare si aprobare a comisioanelor, verificam si aprobam comisioanele periodic, iti poti suplimenta semnificativ veniturile prin intermediul marketingului afiliat, daca alegi sa promovezi produsele Fornello, fiecare vizita pe care o trimiti din promovare iti aduce 2% comision.

Poti promova produsele Fornello.ro pentru a-ti suplimenta veniturile in cele mai cautate canale de promovare:


- pe website-uri pe care le detii
- pe blog-uri, forum-uri, retele sociale
- in campanii platite (Pay Per Click)